Lake St. Clair Fishing Forum banner
1 - 20 of 33 Posts

·
Registered
Joined
·
11,047 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Seems the board is running very slow every morning between 8:30 and 9:30 or so. Very slow to load and locks up. I thought it was my work connection but it happens at home too and that connection is very fast.

Anyone else?? Besides Aquaholic???
 

·
Registered
Joined
·
10,039 Posts
Yep
 

·
Registered
Joined
·
11,047 Posts
Discussion Starter · #6 ·
And now it is fine.
 

·
Registered
Joined
·
4,077 Posts
same here so i jump to another board and come back i firgure someones posting huge arse pics or something....plus sometimes the "back" function doenst work for me for some reason work or home, i always have to click the "go" button on the bottom.
 

·
Registered
Joined
·
11,047 Posts
Discussion Starter · #10 ·
QUOTE(Big Dog @ Jun 25 2009, 09:17 AM) <{POST_SNAPBACK}>9:00 am and here we go again.
Odd just about the time Fish-n-Chicks comes back and all the trouble starts, coincidence???

Started being slow about 9 for me too. Seems to be good again now.
 

·
Registered
Joined
·
28,072 Posts
QUOTE(Pornodave @ Jun 25 2009, 09:19 AM) <{POST_SNAPBACK}>QUOTE(Big Dog @ Jun 25 2009, 09:17 AM) <{POST_SNAPBACK}>9:00 am and here we go again.
Odd just about the time Fish-n-Chicks comes back and all the trouble starts, coincidence???

Started being slow about 9 for me too. Seems to be good again now.


Same here, but I blame Jon anyway, just because I know he can handle it
 

·
Registered
Joined
·
10,039 Posts
QUOTE(Big Dog @ Jun 25 2009, 11:06 AM) <{POST_SNAPBACK}>Thanks Capt'n


ditto

hanging up big time on me, blank page with error and sometimes this;

The page cannot be displayed~thought it was my computer
 

·
Registered
Joined
·
22,943 Posts
FWIW, I often have this site freeze, mornings between 8:30 & 9. Usually lasts less than 5 minutes, than all is fine again.

Always figured it was simply a peak log-in time.
 

·
Registered
Joined
·
11,047 Posts
Discussion Starter · #18 ·
QUOTE(Pornodave @ Jun 24 2009, 09:20 AM) <{POST_SNAPBACK}>Seems the board is running very slow every morning between 8:30 and 9:30 or so. Very slow to load and locks up. I thought it was my work connection but it happens at home too and that connection is very fast.

Anyone else?? Besides Aquaholic???


Very bad the last half hour.
 
1 - 20 of 33 Posts
Top